Piloter fra Bergen Modellflyklubb gjør det skarpt tidlig i sesongen!

Konkurransesesongen er i gang, og piloter fra Bergen Modellflyklubb har allerede vært på pallen flere ganger.

Olav Kallhovd er i storform!
På seilflyfronten har Olav Kallhovd vært umulig å slå, og han har vunnet de to norgescup-stevnene som allerede har vært. I det siste stevnet på Hodne (Jæren) i begynnelsen av Mai var Olav overlegen da han vant 11 av 15 omganger, med tider helt nede mot 31-32 sekunder i flere omganger. Dette er i ikke bare i Norgestoppen, men ville også gitt gode resultater internasjonalt.

Olav ble Norgesmester i F3F i 2023 og er på årets landslag i F3F, og er med på det Norske Landslaget som skal delta i VM i F3F i Frankrike i november. Fortsetter sesongen slik den har startet så håper vi Olav kan gjøre en god figur i VM.

Lars Aage Olsen – Norges beste i Grensecupen
Helikopterfolket i Norge og Sverige satte hverandre i stevne på Starmoen ved Elverum sist helg. Grensecupen er per definisjon en internasjonal konkurranse, som alternere mellom Norge og Sverige hvert år i begynnelsen av Mai.

På tross av et teknisk totalhavari med konkurransemodellen klarte Lars Aage Olsen å dra i land sølvplassen i denne konkurransen, der Norges og Sveriges beste F3C-piloter deltok. Å bli beste Nordmann i dette feltet er en bragd, da særlig med tanke på at det var reservemodellen som ble brukt – riktignok etter mye mekking og justeringer.

10-17 August er det EM i Aabenraa i Danmark, og Lars Aage er et viktig medlem av landslaget som skal forsvare den Norske ære. Så langt lover dette bra!


Publisert

i

av

Stikkord: